måndag 1 juni 2009

Foto 115 - 303 Stopp

Här står den stolte gås pappan och vaktar sin familj.
STOPP, inte en meter längre fram!
Flera familjer fanns runt några av greenerna i Töreboda GK.
De brydde sig inte dugg om oss som jagade den vita bollen bara några meter ifrån dom.
Greenerna betraktade de som sin privata toalett!


6 kommentarer:

  1. Du..dessa familjer våldgästar vår lilla beach vid sommarhuset när vi inte är där..detta genererar en halv bärkasse med lämningar av mindre angenäm sort..I don't like them..milt uttryckt..

    SvaraRadera
  2. Vilket fint ljus i bilden...kvällssol.
    Ja, det är ju precis det som är problemet med dem...och värst är när de har börjat äta upp våra blåbär på tomten på sommarstället...Då får man se sig för vart man sätter ner sina fötter...
    Visst är det otäckt med planet. Man tänker nog extra mycket på det när det är härifrån Brasilien och så nära inpå vår hemresa. Jag har aldrig tidigare varit flygrädd tidigare men blev riktigt rädd när vi åkte genom ett kraftigt åskväder en gång på vägen hit till Brasilien. Flygvärdinnorna som just höll på att servera mat kunde inte maskera sin rädsla och det gjorde att jag förstod allvaret just då. De såg verkligen skräckslagna ut!
    Det kanske blir lite svårt att koppla av och sova på vår resa nästa vecka...
    Må så gott!

    SvaraRadera
  3. Inte skulle jag gå närmare inte. Gåsapappans ord respekteras. De är riktigt stora.
    Men även om de är lite läbbiga och lämnar obehagliga spår efter sig så fick du ju i alla fall med dig en mycket vacker bild av ert möte.

    SvaraRadera
  4. Den du....han inger verkligen pondus...skulle inte våga gå i närheten av hans familj...för visst bits dom jäklarna.....
    Ha det...Maria

    SvaraRadera
  5. så gulliga de är de små. Jag såg häromdagen en gåsfamilj som kom gåendes på vägen. Var tvungen att stanna. Den lilla gick i mitten. De var på väg till en liten sjö i närheten. Just som vi stod där kom en bil i rasande fart från andra hållet och det var bara tur att den inte körde över alla tre gässen. Fy vad arg jag blev.

    SvaraRadera
  6. Det här är inga gulliga fåglar! För jag antar att det är kanadagäss. De hör inte hemma i Sverige och är för många. De skräpar ner. De är svåra att skjuta och kan absolut inte ha ont av att få en golfboll på sej. Förlåt min uppriktighet. Måste väl tillägga att ungarna är söta och att du fångat dem bra på foto:)

    SvaraRadera