onsdag 8 april 2009

Tema 70 - 14 Konstgjord

Här sitter min konstgjorda prins och väntar.
Skulle min drömprins här hemma sen 30 år tillbaka bli för grinig får jag väl gå pussa honom i rabatten.
Nej, jag har inte trädgården full med trädgårdskonst.
Men den här fick följa med hem och sitter nu så fint med alunroten om fötterna och den persiska blåstjärnan omkring sig!

6 kommentarer:

 1. Jag är också lyckligt gift men man vet aldrig så det är alltid bra att ha en i reserv... Lådan din var bara s bra och vilka mönster naturen bjuder på.
  Såg precis att du varit hos
  Lotta Ord och bild hon är en underbart kvinna.

  /MB

  SvaraRadera
 2. Mmmm ja men du man måste pussa en faslig massa grodor innan man hittar sin prins..ja tror säkert att du gjorde det för typ trettio-fyrtio år sedan..och tänk så kom där en blåögd prins som håller än idag..himmel så lika vi är på den punkten Najson..många pussar var det..lite himmelskt att tänka på..
  Ok..du har en groda på täppan .. en är helt ok..mmm tur att du inte har fler..jag är lite allergisk mot trädgårdskonst nämligen..men smaken är olika..fast jag tror vi har rätt lika smak ..Najsa Najson Persiska Blåstjärnan..exotiskt så det förslår..har du köpt den av Jimmie på Botaniska?

  SvaraRadera
 3. Och jag är singel (suck). Väldigt vackert foto med fina färgvariationer. Jag blir inspirerad.
  Glad Påsk

  SvaraRadera
 4. Så söt liten prins :) Jag har ju lyckan att ha en prins inne och en ute ;) Texten jag har till mitt collage är Scriptina och den har jag laddat ned från http://www.1001freefonts.com/, gillar den sidan för där kan man skriva ett ord med å,ä,ö och ser då om de bokstäverna finns med i teckensnittet. Du vet förmodligen att efter du har extraherat mappen du laddat hem, drar över ikonen för fonten, till mappen med font du har i din programvara, i mitt fall hittar jag mappen under Windows i utforskan :) Ha nu en härlig påsk! Vädret ser ju lovande ut och kameran är väl laddad :) Påskkram 8`)

  SvaraRadera
 5. Härlig helg vill jag dej önska
  med massor av grönska
  Maria

  SvaraRadera
 6. Bra med en reservprins i trädgården. Jag har min i hallen. Glad Påsk

  SvaraRadera