måndag 13 april 2009

Foto 73 - 36 Bruten

Dagen har gått i trädgårdens tecken.
Ryggen känns bruten efter allt krypande i rabatterna.
Pauser med fotografering där i mellan.
Grannarna börjar bli vana att se mig ligga raklång på mage för att fånga blommorna nerifrån.
Om ni kikar efter så är de högra blåstjärn blommorna lätt brutna i skaftet. Men de blommar så vackert ändå!

4 kommentarer:

 1. Mmmm jag ser allt ...så är det... ingenting undgår mig..du jag har grävt kompost idag..svetten rann i ögonen..ha ha..men du vet sedan efter duschen..då är det najs..då kan man gå och titta på rensade rabatter grävda komposter och bara njuta..härligt är det med trädgårdsarbete..aha..du ligger så pass raklång med kameran..mmmm jag tror att mina grannar har väldigt roligt åt mig..deras köksfönster är åt mitt håll..där jag har växthuset..mmm kan nästan höra deras kommentarer..va..himmel nu är hon där med kameran igen..gör hon ingenting annat..men du vet det bjuder jag på..

  SvaraRadera
 2. FIn bild på bruten. Tänk jag känner igen det där med att ligga på gräset och fota. Mina grannar bara skrattar, men de menar inget illa. Det får man bjuda på. Man lever bara en gång och då gäller det att göra det som man tycker är roligt.

  SvaraRadera
 3. Det är roligt att kunna glädja andra med så lite;) Vackra bilder blir det ju! Inte utan att jag längtar hem den här tiden...Min trädgård får leva sitt eget liv några månader till och man kan undra hur det ser ut i slutet av juni när jag kommer hem...Hoppas det gamla vissna lagt sig åtminstone.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 4. Ja stackars ryggar-dom protesterar verkligen så här i början av säsongen-men lear till sej vad det lider...Maria...

  SvaraRadera