tisdag 14 april 2009

Foto 74 - 64 Fjärrkontroll

Detta måste vara en av de tråkigaste sakerna i hemmet.
Inte är de vackra, oftast försvunna och förökar sig med delning.
Jag vill ha EN snygg till alla apparater!
Detta är dock makens käraste ting.
Hur skulle han annars trycka sig runt på hans "favorit program"-Text-TV?
Här tittar jag på en interjuv med en besviken Tiger Woods i helgen. Ja, vad händer då.
Knäpp, så dyker text-TV upp i stället!
Är jag ensam om problemet?

10 kommentarer:

 1. Jag skrattar!! Fjärrkontroller är kära ting för männen!

  SvaraRadera
 2. Vet inte vad som gör att det hela tiden måste hoppa runt på olika kanaler med dessa kontroller.
  Men det är ofta männen som äger den processen.

  SvaraRadera
 3. Fniss.... vet precis hur det är! Men maken försökte hitta en fjärrkontroll för alla apparater men till slut blev det så rörigt med alla knapptryckningar så vi bytte tillbaks ;) Det var nästa lite skönt att börja jobba så att kroppen får vila ett par dagar.. men jag klagar inte - vilket väder!!! Jag tror mina grannar har vant sig nu, vid att ha mig krypande omkring på marken - härliga bilder som du alltid visar :)
  Du frågade om ramen - jag hittade en bra blogg med lätt beskrivning om att greja lite i HTML-koderna - kommer här och lycka till :)
  http://www.designadinblogg.se/2009/february/ta-bort-ramen-runt-bilderna-1.html

  SvaraRadera
 4. Visst är de hemskt fula! Och det finns faktiskt såna som klarar en hel drös med apparater men det verkar som om tiden det tar att programmera den inte uppväger fördelarna...Läste i Ny Teknik för någon vecka sedan om den.
  Här är vi lyckligt förskonade från Text-TV annars är det nog något av en favorit även i det här hushållet;)Men vi har en hel del sportkanaler med fotboll både från Europa och Brasilien som inte gör förlusten så svår. Så vid de tillfällena så parkerar jag mig framför pc:n.
  Ser att du vill ha bort ramen runt bilderna...åtminstone i min mall kallas den "border" och brukar vara ca 1-2 px, där kan man ändra till noll istället så försvinner den.
  Det där med förvildade julrosor verkar häftigt! Hoppas du hittar dem!Ser fram mot vackra bilder på dem...
  Må så gott!

  SvaraRadera
 5. Vi kör Ph här för hela slanten och då..kan man ha en enda fjärris..som funkar till allt..det är najs..men den måste programmeras och synkas och fixas när något nytt kommer till..det gör vår tekniske son åt oss..:)

  SvaraRadera
 6. Bilden e hur läcker som helst-själv har jag bara en-det räcker-Sedan e det så bra att läsa kommentarer för det dyker upp tips o trix-tar o kopierar länken som Lotta lagt in-Tackar
  ...Maria...

  SvaraRadera
 7. Nej du är inte ensam. Det stämmer. Fast gubben min har inget emot dem.En till allt vore inte dumt det. En trevlig bild du bidragit med.

  SvaraRadera
 8. Jättefin bild till fjärrkontrolls-temat. Och rolig kommentar. Här hemma gav jag mig aldrig in i kampen om fjärrkontrollen, men om jag hade velat så skulle jag ha vunnit ;-)

  SvaraRadera
 9. En bra idé du gav mig att fota det som är bakom fjärrkontrollen så blir den inte så tråkig, jo nog försvinner den titt som tätt här och så är luckan bak trasig och då trillar batterier ut och så kan man inte trycka...
  Golf läste jag hos någon annan - kanske du spelar när du är här nere också?
  /MB

  SvaraRadera
 10. Tips och Trix

  Nu behöver jag hjälp från er allihop-Jag har öppnat upp min blogg
  Maria i Sennan
  Min tanke är att samla upp Fix och Trix-Länkar till bra information om hur man kan förändra sin mall-förstora-förminska-Bildhanteringsprogram som finns tillgängliga på nätet och är gratis-Roliga länkar till animationer-giffar-clipart mm.
  Ja allt vad ni kan ha och vill dela med er av..............
  Gör ett inlägg på din blogg med länk till sidan du vill dela med dig-skriv en kommentar hos mig så hämtar jag hem länken och lägger in den på Maria i Sennan
  Det är lika roligt att ge som att få............
  ...Maria...

  SvaraRadera